Nový český postapokalyptický film Trash town měl premiéru v Plzni

Ve čtvrtek 1. srpna se konala plzeňská premiéra nového filmu s názvem Trash town. Premiéra byla součástí akce nazvané POSTAPO ODPOLEDNE v DEPO2015.

Cílená propagace v Plzni

Úspěšná plzeňské premiéra filmu Trash Town

Ve čtvrtek 1. srpna se konala plzeňská premiéra nového českého filmu Leoše Kastnera s názvem Trash town. Premiéra byla součástí zajímavé akce nazvané POSTAPO ODPOLEDNE v DEPO2015. 

Co všechno jste mohli zažít 1. srpna v "Depu"? Burácivé projížďky post-apo auty z filmu (konkrétně bylo v Plzni k vidění 5 unikátních vozů, které si ve filmu zahrály), ochutnávky specialit z pustiny, sportovní klání Jugger, koncert filmové hudby Václava Špírala, praktickou ukázku, jak si vyrobit kostým na postapo akci a součástí zábavného odpoledne byla také dvě promítání filmu (v 16 hodin byla první předpremiérová projekce filmu a od 20h si návštěvnici POSTAPO odpoledne mohli užit premiéru včetně besedy s tvůrci a herci a navíc si mohli vychutnat filmový "making of" bonus. Akci moderoval Honza Vavřička.

O filmu Trash Town

Film je dílem režiséra Leoše Kastnera - studenta Západočeské Univerzity. Pro film bylo vybudováno speciální postapokalyptické městečko Trash Town na bývalém vojenském letišti v Líních a trvalo dva měsíce než byly postaveny veškeré chatrče, bunkry, hospody a kulisy. Film vypráví příběh o tom, co se může stát po zničení naší civilizace a jak může vypadat život přeživších, kteří se spojují do klanů.

„Téma, které jsem si zvolil, je velmi citlivou a složitou záležitostí, ale právě díky filmovému příběhu si myslím, že jsem s touto myšlenkou naložil co nejlépe.“ tvrdí režisér filmu Leoš Kastner. Pomocí zvoleného tématu, je záměrem filmu představit vizi alternativní budoucnosti. Té budoucnosti, která v autorovo pojetí dává víru, že budoucí společnost nemusí být taková, jakou si ji představujeme.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka