Nový kulinářský zážitek: první Pivovarský brunch Na Spilce

Pozdní snídaně zvolna přechází v oběd, stoly se prohýbají pod sladkými, slanými, teplými i studenými delikatesami, hovor v inspirativním prostředí příjemně plyne.

Cílená propagace v Plzni

První Pivovarský brunch 22. ledna v reprezentačních prostorech pivovaru Plzeňský Prazdroj je tím správným místem, kde si dosyta užít neděli a načerpat potřebnou energii do nového týdne.

Už samotný název předznamenává, že brunch Na Spilce bude plný tradičních chutí a těch nejlepších pivovarských dobrot. Od 11 do 15 hodin bude k dispozici hojné množství vytříbených chuťovek, ale třeba i gulášek, kachnička nebo poctivé koláče. A k tomu vše od žemlových knedlíků, zelných placiček až po čočkový salát na kyselo. Pozor, cena 750 Kč/osoba zahrnuje také konzumaci nápojů: kávy, piva Pilsner Urquell, Kingswoodu, Frisca, Birellu a speciálů z experimentálního pivovaru PROUD! Na přivítanou je připraven welcome drink a pro každého drobný dárek.

Vzhledem k omezenému počtu míst na Pivovarském brunchi Na Spilce je doporučena předchozí rezervace na čísle: +420 724 617 355 nebo na: https://www.naspilce.cz/. Událost na FB

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka