O nejlepší nádivku a nejkrásnější vajíčko se bude soutěžit v Újezdě

Soutěž o nejlepší velikonoční nádivku a nejkrásnější malované vajíčko mohou absolvovat návštěvníci 2. ročníku Tradičních Velikonoc v Újezdě, které se uskuteční během Velikonoční neděle.

Cílená propagace v Plzni

Kromě těchto soutěží je připraveno několik desítek kilogramů vrbového proutí na pletení pomlázek. Za symbolický poplatek si tady lidé budou moci uplést svoji vlastní pomlázku. Na místě budou připraveni pomocníci, kteří budou s pletením pomlázek pomáhat. Připraveny jsou také dílny na malování vajíček a perníčků. A chybět nebude ani doprovodný kulturní program.

Atmosféru v kulisách vesnické památkové zóny budou dotvářet vystoupení folklórního souboru Jiskra. Připraveno je divadelní vystoupení pro nejmenší a také oblíbená disciplína pro děti, kterou je hledání čokoládových vajíček. Tradiční Velikonoce pořádá městský obvod Plzeň 4. Vstup je zdarma.

Program: 10:00 zahájení akce – otevření dílniček na výrobu pomlázek a barvení vajíček 11:00 vystoupení folklórního souboru Jiskra 12:00 Mikešovo SKOROBÁSNIČKY pro skoro všechny lidičky (a hlavně dětičky) 13:00 vystoupení folklórního souboru Jiskra 14:00 vyhlášení nejhezčího vajíčka a nejlepší nádivky 14:15 hledání čokoládových velikonočních vajíček 14:30 koncert skupiny Decode 16:00 ukončení akce

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka