Obec Rybník hostí v úterý táborák s hudbou

Léto je v plné kráse – ideální podmínky pro letní večer s přáteli a sousedy. Centrum Bavaria Bohemia vás zve na táborák s hudbou v obci Rybník.

Cílená propagace v Plzni

 Centrum Bavaria Bohemia pořádá v úterý 5. 7 .2022 od 18:00 hod. táborák s hudbou. Setkání je tradičně každoroční součástí pravidelného česko-německého štamtiše. Na louce naproti penzionu Na Zátiší bude hrát k poslechu, tanci i zpěvu česká dvojice Karel Šmirkl a Jiří Cibulka.

K dispozici je posezení, prodávat se budou špekáčky k opékání, nealkoholické nápoje a čerstvě čepované pivo. Kdo chce, může si přinést piknikovou deku nebo koš.

Přátelská setkání posilují česko-německé vztahy a pomáhají překonávat jazykovou bariéru. Proto jsou vítáni všichni, kdo chtějí prohloubit česko-německé přátelství,setkat se se starými známými a navázat nové kontakty. Na jazykových znalostech nezáleží, protože se vždy najdou ochotní dvojjazyční účastníci.

Akce se koná v rámci projektu "Kultura bez hranic – setkávání Čechy-Bavorsko | Kultur ohne Grenzen – Begegnungen Bayern-Böhmen" za podpory Česko-německého fondu budoucnosti a okresu Schwandorf.

Místo konání: Penzion "Na Zátiší", 345 25 Rybník, Česká republika.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 04.07.2022 08:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka