Omezení pro řidiče na Karlovarské potrvají až do 9. září

Práce na rozšíření a zkapacitnění důležité kanalizační šachty na Karlovarské ulici finišují. Je však nutné o devět dní prodloužit dopravní omezení pro řidiče ve směru na Košutku.

Cílená propagace v Plzni

Konec dopravního omezení byl sice stanoven na poslední prázdninový den, tedy na 31. 8. 2022, musí však být posunut vzhledem k tomu, že výrobce včas nedodal část stavebního materiálu, konkrétně prefabrikované dílce nutné pro dokončení stavby.

Po 9. září 2022 budou ještě práce na staveništi pokračovat, provede se přeložka trakčního vedení a začnou konečné terénní a sadové úpravy. Dopravu však už neomezí.

Kanalizační šachta na Karlovarské ulici je jedním ze stavebních objektů retenční nádrže Vinice, jde o dílčí část celé stavby, v níž se sbíhá několik kanalizačních stok (zejména z oblasti Vinic). Zkapacitnění šachty v Karlovarské ulici spočívá ve vyhloubení a zapažení stavební jámy, práce probíhají v deseti až jedenáctimetrové hloubce. Samotná spojná šachta má půdorys 10 x 4 metry.

Retenční nádrž Vinice je stěžejní zejména pro dostavbu severozápadního okruhu města, rozvoj území nad ulicí Na Chmelnicích a provozně souvisí s rekonstrukcí Roudenského kanalizačního sběrače. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 27.08.2022 08:08



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka