Opilec se povaloval po náměstí

Spácháním dopravního přestupku na sebe v sobotu večer upozornil muž ze Sušice, u kterého se následně ukázalo, že za volant neměl vůbec usednout. Záležitost si na místě převzala k dalšímu šetření státní policie. Po čtvrt na osm večer si hlídka městské policie všimla řidiče osobního motorového vozidla Ford Focus, který ...

Cílená propagace v Plzni



Spácháním dopravního přestupku na sebe v sobotu večer upozornil muž ze Sušice, u kterého se následně ukázalo, že za volant neměl vůbec usednout. Záležitost si na místě převzala k dalšímu šetření státní policie.

Po čtvrt na osm večer si hlídka městské policie všimla řidiče osobního motorového vozidla Ford Focus, který vyjel z ulice U Ježíška po chodníku a pokračoval ulicí Mikulášskou, kde vjel do zákazu vjezdu. Strážníci se ho proto rozhodli s vozidlem zastavit. Jakmile s vozidlem muž za volantem zastavil, přelezl na místo spolujezdce a strážníkům tvrdil, že neřídil a řidičský průkaz nevlastní. Brzy vyšla najevo skutečnost, že čtyřiatřicetiletý muž ze Sušice má nejen tzv. blokaci řidičského průkazu ale i také vysloven zákaz řízení motorových vozidel.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka