Opilý usnul v Plzni na lavičce, vykradli mu byt

Dosud neznámý pachatel okradl mladíka, který vlivem opilosti usnul na lavičce. Mimo jiné mu odcizil klíče od bytu, ze kterého následně odcizil další věci.

Cílená propagace v Plzni

Policisté z obvodního oddělení Plzeň Vinice se zabývají případem krádeže, ke které došlo v neděli v brzkých ranních hodinách v ulici alej Svobody. Mladý muž usnul vlivem vypitého alkoholu na lavičce na tramvajové zastávce, čehož využil dosud neznámý pachatel, který ho okradl. Poškozenému z kapsy odcizil mobilní telefon, značkový zapalovač, peněženku s doklady a s finanční hotovostí, klíče od bytu a klobouk, který měl mladý muž na hlavě. Klíče zloděj následně neváhal použít k odemčení bytu, ze kterého si odnesl dva fotoaparáty a značková sluchátka. V bytě v tu chvíli spali rodiče poškozeného muže, kteří zloděje vyrušili. Ten následně z místa utekl. Pachatel způsobil poškozenému škodu přes 40 tisíc korun.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu porušování domovní svobody a po pachateli pátrají. Pokud bude dopaden, hrozí mu v případě prokázání viny až  tři roky odnětí svobody.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
30.09.2022 07:02



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka