Originální dárky z depa potěší, vyrábět už v sobotu mohou dospělí i děti

Šikovným ježíškům, kteří chtějí nadělit svým bližním originální a vlastnoručně vyrobené dárky, nabízí Makerspace tvůrčí dílny pro dospělé i děti. Tvořit se bude z papíru, dřeva, textilu i vytříděného plastu.

Cílená propagace v Plzni

Švadlenky se mohou zapsat na několik předvánočních kurzů zaměřených na šití drobných dárečků pod stromeček, jako jsou látkové hračky pro děti, obaly na knihy, tašky, voňavé polštářky, papuče, ale i praktické chňapky, poklopy a podložky pod hrnce či zástěra z odložených riflí. V grafické dílně se budou vyrábět stylové etikety na domácí sirupy či zavařeniny a další jedlé dárky, PFka, originální balicí papíry a potisky dle vlastní fantazie na tričko, tašku, zástěru či vlastní kousky oblečení. Kutilům je k dispozici dřevorytecká dílna s výrobou originální dárkové krabičky či šperkovnice

Dětem je určený modelářský kurz, který probíhá vždy v pátek, sobotu a sudé pondělky. 

Tuto sobotu 26. 11. se speciálně jako doprovodný program k výstavě MÁ PLAST otevírají tvůrčí dílny se známou PET-ART umělkyní Veronikou Richterovou - dětský workshop s názvem KORUNOVAČNÍ KLENOTY začne už ve 14 hodin, v 16 hodin je pak připraven workshop pro dospělé, kde si vyrobí jednoduchý lustr. 

Ve středu 7. 12. od 17 hodin se v depu sejdou příznivci recyklovaného umění, kteří budou přetvářet plastový odpad do netradičních vánočních ozdob. Na dvouhodinový workshop s umělkyní Nicole Taubinger si každý donese vlastní použitý plast, anebo může využít místních zásob.

Poslední předvánoční kurz proběhne v neděli 18. 12., během vánočních svátků 24.-26.12. bude DEPO2015 zavřené. Mezi 27. – 30. 12. bude fungovat dle běžné otevírací doby, na Silvestra 31. 12. od 10  do 16 h a na Nový rok od 13 do 18 h. 

Přehled všech kurzů najdete na www.depo2015.cz, kde probíhají zároveň i registrace.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
25.11.2016 14:12



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka