Ornitologové zvou na sobotní vycházku a otevřenou záchrannou stanici zvířat

Téměř po dvou letech zvou plzeňští zvířecí záchranáři a ochránci přírody na tradiční Podzimní ornitologickou vycházku a Den otevřených dveří v Záchranné stanici živočichů Plzeň. Akce se koná tuto sobotu 9. 10. 202.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zatímco zájemci o ornitologickou vycházku vedenou zkušeným ornitologem Lubomírem Volterem se sejdou tuto sobotu už v 8:30 hod. na hrázi Boleveckého rybníka (zastávka MHD Bolevecký rybník), ostatní budou chystat další program spojený s oslavou sobotního Festivalu ptactva.

 Například ornitolog Miloš Paisker bude s dalšími kroužkovateli opět chytat a kroužkovat drobné ptactvo pod Pecihrádkem u lávky pro pěší přes řeku Berounku, a to v čase od 9:00 do 11:00 hod. Účastníci vycházky půjdou i přes toto stanoviště a určitě bude na co koukat, ale ukázku kroužkování lze navštívit v uvedeném čase i samostatně.

Další akce na Festival ptactva navazující bude „Den otevřených dveří v areálu Záchranné stanice živočichů Plzeň“. "Tady se na Vás budeme těšit už od 10:00 hod. (i když na plakátku je uvedeno až 11:00 hod.) s tím, že zavírat se bude v 16:00 hod. Využijte této možnosti a přijďte se podívat jak na zvířecí pacienty, tak na některé sbírky přírodnin ať už jako účastník ornitologické vycházky, anebo pouze návštěvník záchranné stanice," zve za organizátory šéf zvířecích záchranářů Karel Makoň.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka