OstroFcon 2017 nabídne bohatý program na víkend 4. až 6. srpna

Patříte mezi fanoušky herní zábavy, komiksů, fantasy a Cosplay? Tak si v kalendáři červeně zakroužkujte víkend 4. – 6. srpna 2017!

Cílená propagace v Plzni

OstroFcon - dítě recesistů a nadšenců herní zábavy, komiksů, fantasy a Cosplay pomalu a jistě roste! K oslavám jeho 2. narozenin chystá maskot OstroFconu Veverman a tým organizátorů bohatý program na víkend 4. – 6. srpna 2017.

Letošní ročník proběhne v Domě kultury, svérázné dominantě města Ostrov za podpory města Ostrova, Karlovarského kraje a mnoha dalších. Návštěvníci se mohou těšit na velmi bohatý program. Michal Březina představí publiku svůj Měsíční deník, nejhumornější sci-fi od dob Červeného trpaslíka.

Ilustrovanou sbírku scifi povídek s názvem Vostrá krása představí Jan Vavřička, který společně s malířem fantasy a scifi obrazů Petrem Šrédlem pracují na 100% charitativním literárním projektu. Sbírka Vostrá krása navazuje na předchozí ilustrovanou scifi knížku Vostrá pohoda.

Komix The Europe, jehož děj se odehrává v Evropě v roce 2110, vstupuje na trh také skrze mobilní aplikaci. Nové propojení tohoto žánru s novými technologiemi a další možnosti nového rozměru komiksů představí jeho autor Pavel Kunert.

Neodmyslitelnou součástí OstroFconu bude také Cosplay aneb přehlídka kostýmů ze scifi a fantasy světa komiksů a počítačových her, kosmetické poradenství a neméně zajímavý workshop na držení zbraní. Využijte možnost setkat se s předními českými Cosplayery a nechat se s nimi vyfotit či naučit se zacházet se zbraní z fantasy a scifi tvorby.

V rámci OstroFconu si také můžete „zapařit“ na počítačovém simulátoru Artemis, na kapitánském můstku Star Trek a samozřejmě se také zúčastnit herního turnaje v počítačové hře Diablo III od společnosti Blizzard.

Na své si přijdou i příznivci deskových her Piatnik. Stejně jako loni i letos bude součástí OstroFconu tematická výstava, o kterou se tento rok postará Dan Cheap Eisner se svými papírovými modely komiksových figurek a olejovými malbami.

Nenechte si ujít závěrečnou afterparty s půlnočním překvapením, kde budete moci zapařit ve stylu scifi a fantasy. Nenechte si ujít 2. ročník OstroFconu!

Důležité odkazy

Facebooková stránka OSTROFCON

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 11.05.2017 21:46




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka