Otevírá se další Plzeňská senior akademie. Tentokrát na Slovanech

Na konci února se seniorům v Plzni naskytne další možnost stát se absolventem úspěšného bezpečnostně preventivního programu nesoucího název „ Plzeňská senior akademie“.

Jarní servisní akce AUTO CB

Těšit se tentokráte mohou občané MO Plzeň 2. 

Vzdělávací program je tvořen celkem už desíti přednáškovými bloky, nově je mezi ně zařazena přednáška na téma „ Problematika odpadů na území Statutárního města Plzně“ a také „ Bezpečně v kyberprostoru“.  Součástí projektu jsou exkurze, účastníci navštíví místa, do kterých by se jen tak mnohdy nedostali. Navštíví např. Operační středisko Městské policie Plzeň, Hasičskou záchrannou stanici na Košutce, Útulek pro zvířata v nouzi či Operační středisko hasičské záchranného sboru Plzeň. 

Projekt, který je zaměřený na vzdělávání široké veřejnosti z řad seniorů a osob zdravotně a tělesně postižených, připravila Městská policie Plzeň ve spolupráci s Městským obvodem Plzeň 2. Vzdělávací program bude uskutečňován v průběhu zhruba třech měsíců a přednáškové bloky spolu s exkurzemi budou realizovány vždy jeden den v týdnu.

Zájemci z řad seniorů, kteří by se chtěli do akademie přihlásit, mohou telefonicky kontaktovat informační kancelář MO Plzeň 2.

Zahájení se uskuteční v úterý 28. února 2017, od 13.00 hod., v  zasedací místnosti MO Plzeň 2.

Plzeňská senior akademie je zdarma, podmínkou je seniorský věk a trvalé bydliště na území MO Plzeň 2. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka