Pád vrtulníku nebo Prodaná nevěsta jsou skokany internetu 2018 v kraji

Tragický pád firemního vrtulníku na halu v Plzni, při kterém vloni v září zemřeli čtyři lidé, patřil mezi regionální události, které lidé v Plzeňském kraji v roce 2018 na internetu vyhledávali nejvíce.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vyplývá to z žebříčku skokanů internetu služby Vyhledávání české internetové jedničky Seznam.cz. Lidé také pátrali po místních kulturních programech, realitách i netradičním zboží, například plničce klobás. Internetoví skokani odrážejí zájem lidí o aktuální témata, jde o výrazy, které návštěvníci hledali častěji než v předchozím období, a ty tak poskočily do popředí sledovaného žebříčku.

Velkou pozornost internetu si vyžádala open air inscenace opery Prodaná nevěsta, která v září zaplnila centrum Plzně desetitisíci diváky a při níž padlo několik místních rekordů, šlo například o největší divadelní jeviště v historii Plzně. 
„Z dalších akcí lidé dohledávali informace o Festivalu světla BLIK BLIK, který už počtvrté probíhal v plzeňských ulicích, o tamější Noci kostelů, leteckém dni, folklórním festivalu, oslavách osvobození Plzně či místní instalaci ledových soch,“ vyjmenovává Michal Sedláček, produktový manažer Seznam.cz Vyhledávání.

Do žebříčku skokanů v Plzeňském kraji se probojovaly i domácí a kuchyňské potřeby, například plnička klobás, forma na beránka, zrcadla s okenicemi, organizéry do kuchyně nebo zarážky na kliky.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 27.01.2019 10:42



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka