Paulie Garand míří v pátek do plzeňské Papírny

Rapper a producent Paulie Garand se na české hudební scéně s úspěchem pohybuje už téměř patnáct let.

Cílená propagace v Plzni

 Poprvé se do širšího povědomí zapsal v roce 2006 demem Mozoly a nejnovějším zářezem je album DANK, které spolu s dvorním producentem Kenny Roughem vydali vloni koncem listopadu. A s novým rokem je tady jeho live verze!  Jedenáct klubů po celé republice. Supportovat na stagi bude jako vždy Roseck, na šesti zastávkách se přidá další kolega z Ty Nikdy Labelu – Matys a pokaždé budou k mání CD, tour merch, vinyly.

Vstupenky jsou v prodeji na https://goout.net/en/artists/paulie-garand/adff/

„Čeká nás velká tour k nový desce DANK a fans se můžou těšit na zbrusu novou show, Kennyho saxofon, projekci na stagi a několik hostů z alba, který nebudou chybět na křtech v Praze a Liberci,“ vzkazuje Paulie Garand.
Paulie Garand (vlastním jménem Pavel Harant, *17. října 1987, Liberec) se výrazně prosadil s kapelou BPM, s níž vydal desky Slova (2007) a Horizonty (2009) – ověnčenou cenou Akademie populární hudby v kategorii Hip-Hop a RnB. Po komerčním úspěchu obou alb se členové BPM rozhodli fungovat sólo a Paulie se nedlouho na to dostal k vydavatelství Ty Nikdy Label.
DANK má v pořadí Paulieho sólových alb číslo 6. Předcházeli mu Harant (2010), V hlavní roli (2012), Molo (2014), Boomerang (2015) a před dvěma lety Nirvana. Všechny desky se vyznačují Paulieho osobitým stylem kombinujícím různorodou mozaiku nálad. Od vážných skladeb přes kritiku až po odlehčená témata. Molo, La Familia, Boomerang, Tuláci, Hladina, Pavučina lží, L.B.C., Play… a samozřejmě Runway, podle počtu views jeden z nejúspěšnější videosinglů, to jsou asi nejznámější Paulieho pecky. Pozornost vzbuzují i jeho další aktivity. Vedle rapu a produkce se Paulie Garand věnuje filmařině a natáčení videoklipů. Navíc je autorem vlastní oděvní značky Garand Brand, kterou založil v roce 2013.   

DANK TOUR 2019:
8. 2.  Olomouc – SKlub
15. 2.  Plzeň – Papírna

16. 2.  Brno – Fléda
22. 2.  Zlín – Fénix
23. 2.  Havlíčkův Brod – Black Storm
5. 3.  Praha – Lucerna Music Bar
8. 3.  České Budějovice – K2
15. 3.  Liberec – Golf Bar
22. 3.  Jihlava – Soul Club
23. 3.  Mariánské Lázně – D-Club
29. 3.  Ostrava – Fabric


Klipy k písním z desky DANK

Návraty – https://www.youtube.com/watch?v=sSAfOY1EYU4
Oddanost – https://www.youtube.com/watch?v=HakRdmAroko
Adié – https://www.youtube.com/watch?v=P8UgYWChLM4
Dank – https://www.youtube.com/watch?v=n7k9qReuIaE

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 13.02.2019 17:07



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka