Pavel Šulc podepsal nový kontrakt s Viktorií Plzeň

Dvaadvacetiletý záložník Pavel Šulc dnes v Doosan Areně podepsal nový tříletý kontrakt s klubem.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Jsem šťastný, že je moje budoucnost i nadále spojena s klubem, ve kterém jsem vyrůstal a který mám v srdci. Vážím si této důvěry. Mým cílem je společně s týmem vyhrávat co nejvíce zápasů, dělat radost našim skvělým fanouškům, a i nadále na sobě tvrdě makat a posouvat se neustále vpřed,“ uvedl Pavel Šulc po podpisu nové smlouvy.

„Pavel je hráč s obrovským potenciálem, který hodláme i nadále společně rozvíjet. Získal potřebné ligové zkušenosti na hostováních, v létě se vrátil v plné síle a dokázal se prosadit v prvním týmu. Jeho cesta se ukázala jako jednoznačně správná. Přeji si, aby se mu i nadále dařilo a byl důležitou součástí našeho týmu,“ řekl Adolf Šádek, generální ředitel a předseda představenstva.

„Jsme spokojeni, že velmi rychle došlo ke společné dohodě a s velkým předstihem jsme se domluvili na novém kontraktu. Tím, že prošel naší mládeží a dokázal si vybojovat místo v prvním týmu, je i velkým vzorem a příkladem pro všechny naše mládežníky a pevně věříme, že takových hráčů bude v budoucnu co nejvíce,“ doplnil sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Pavel Šulc je viktoriánským odchovancem. V této sezoně nastoupil za první tým celkem do 11 zápasů, v nichž zaznamenal 6 branek a 3 asistence. Svými výkony přispěl k postupu do Evropské konferenční ligy, kde si minulý týden odbyl svou premiéru v základní skupině pohárové soutěže.

fcv

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka