Permanentky na novou sezonu Viktorie v prodeji od úterka

Poprvé v historii se liga odehraje v novém herním systému, permanentní vstupenka se díky unikátnímu projektu propojí s Plzeňskou kartou a fanoušky čeká celá řada novinek.

Cílená propagace v Plzni

A to nejdůležitější: předprodej permanentek pro stávající držitele odstartuje již 10. dubna ve 13.00!
Je tady fotbalová revoluce. Nadcházející ligová sezona 2018/2019 bude v duchu velkých změn. Poprvé v historii se nejvyšší soutěž odehraje v novém herním modelu, který zahrnuje základní i nadstavbovou část, což přinese vyšší počet atraktivních zápasů.

A s velkými novinkami přichází pro své fanoušky i Viktorka. Jak jsme již informovali v předešlých dnech, nová viktoriánská permanentka prochází unikátní změnou. Díky spolupráci s Městem Plzeň a Plzeňskými městskými dopravními podniky ji bude možné plnohodnotně využít jako chytrou permanentku s řadou funkcí. „Jde o unikátní propojení služeb, které fanouškovi zjednoduší a zpříjemní komfort celého zápasového dne. Pomocí jediné karty bude možné zaplatit jednorázové jízdné cestou do Doosan Areny i ze zápasu. Permanentkou bude možné hradit i parkovné ve městě včetně parkovacích domů, nákup ve Viktoria shopu a dokonce i občerstvení u stánků na stadionu,“ představil novinku mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Výrazná změna u pořizování permanentek souvisí s novým herním modelem ligy. Viktoriáni mají možnost vybrat si ze dvou variant. „Je možné pořídit si permanentku STANDARD, která bude platná na základní část, či permanentku EXTRA, která bude zajišťovat místa na kompletní sezonu včetně nadstavbové části. Fanoušek s permanentkou EXTRA získá navíc všechna utkání nadstavbové části, což znamená téměř 30% cenové zvýhodnění vzhledem k sezonnímu ceníku vstupenek. Navíc má vždy jistotu, že mu žádné velké utkání v Doosan Areně neunikne.“

– všechna domácí utkání základní části ligy (celkem 15 zápasů) a všechny domácí zápasy MOL Cupu.

– všechna domácí utkání základní i nadstavbové části ligy, kdy má fanoušek jistotu, že nepřijde o žádné atraktivní utkání (15 utkání plus všechny domácí zápasy nadstavbové části) a všechny domácí utkání MOL Cupu.

I na novou sezonu 2018/2019 je pro věrné fanoušky připravený pestrý benefitní program u klubových partnerů a další řada výhod. „Majitelé sezonních karet mají kromě cenového zvýhodnění oproti běžnému vstupnému například i jistotu rezervace svých míst na pohárové zápasy,“ nastiňuje mluvčí. Benefitní program platí stejně pro variantu STANDARD i EXTRA.

- Vstup na každý domácí ligový zápas
- Vstup na každé domácí utkání MOL Cupu
- Rezervace místa na utkání evropských pohárů (výjimky jen u vybraných sektorů, informace ZDE)
- Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu
- Voucher na jednorázovou slevu 30% ve viktoriánské restauraci Klubovka přímo na stadionu (www.fcvpklubovka.cz)
- Řada dalších slev u partnerů klubu či Viktoria shopu.

Rezervace pro stávající majitele
Majitelé stávajících permanentek na sezonu 2017/2018 budou mít svá místa rezervována téměř tři týdny. Od zahájení prodeje 10. dubna (ve 13.00) do 29. dubna. A samozřejmě budou opět cenově zvýhodněni. Cenové zvýhodnění končí s koncem rezervace, tedy právě 29. 4.

„Našim cílem je, aby měli permanentkáři na výměnu dostatek času a zároveň mohli vše vyřídit například během návštěvy domácího zápasu. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli odstartovat prodej již během dubna,“ vysvětluje mluvčí klubu.

Výměna permanentek bude probíhat pouze na pokladnách Doosan Areny. Jelikož je permanentka na jméno, je klub ze zákona povinen mít od jejího majitele podepsaný souhlas se zpracováním osobních údajů. Stejně jako v loňském roce je tedy nutné, aby zájemci vyplnili a podepsali registrační formulář.  Je možné jej vytisknout, vyplnit doma a přinést s sebou na pokladnu. Připravený k vyplnění bude samozřejmě i přímo na pokladnách. Díky tomuto formuláři budou fanoušci moci naplno využívat celý benefitní program, dostávat newsletter s novinkami z klubu a bude možné snadněji vyřešit ztrátu či odcizení permanentky.




b)

U pokladen bude možné platit platební kartou.

Změna stávajícího místa
Může nastat situace, že si některý ze stávajících držitelů bude chtít užít novou sezonu na jiné sedačce než doposud. To mu samozřejmě bude umožněno. Vybírat však může pouze z nabízené volné kapacity, která je omezená. Není však možné, aby si během předprodeje pořídil zcela nová místa pro své kamarády a známé.

Volný prodej
Jak již bylo zmíněno, stávající permanentkáři mají svá místa rezervována téměř tři týdny do neděle 29.4. Volný prodej bude zahájen ve středu 9. května. Zakoupit si permanentku ve volném prodeji bude možné i ONLINE, ta bude následně zaslána majiteli poštou. I zde jsou v nabídce dvě varianty – STANDARD a EXTRA. Další bližší informace o volném prodeji budou zveřejněny před jeho spuštěním.

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus
Malování na obličej, fotbálek, fotostěna či soutěže o dárky. I v příští sezoně bude k dispozici velmi oblíbená rodinná tribuna, kterou Viktorka připravuje ve spolupráci s Hitrádiem FM Plus. Pro permanentní vstupenky na tuto tribunu fungují stejná pravidla jako u běžných permanentek, rezervace platí po dobu tří týdnů (od 10. do 29. dubna), poté volný prodej. (Děti jsou do 15 let)

Nabídni své místo pokračuje
Systém „Nabídni své místo“, prostřednictvím něhož fanoušci, kteří mají permanentku a nemohou na zápas dorazit, nabídnou svoji sedačku ostatním, běží v Doosan Areně již dva roky. Jde o vstřícné gesto fanoušků a odměnou je pro ně sleva ve Viktoria shopu. Jak vše funguje? Dozvíte se na speciální stránce Nabídni své místo.

Volný prodej vstupenek
I v nové sezoně 2018/2019 zůstávají v platnosti dvě kategorie vstupného dle atraktivity soupeře. Pro I. kategorii (Sparta, Slavia) nejsou k dispozici časové vlny.

Naopak pro zápasy II. skupiny atraktivity je možné pořídit si vstupenku ve dvou časových vlnách tak, jak tomu je i v letošní sezoně. Fanoušek, který si lístek koupí hned v první vlně (17 až 11 dní před utkáním), získá zvýhodnění 50 Kč. „V této sezoně to bylo 30 Kč, chceme tím odměnit ty fanoušky, kteří si svůj lístek na zápas zakoupí s předstihem,“ vysvětluje navýšené zvýhodnění Václav Hanzlík. Druhá časová vlna startuje 10 dní do zápasu a trvá až do hracího dne.


OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN ZA SEVERNÍ VĚŽÍ DOOSAN ARENY:
Úterý 10. 4. : 13:00 -17:00

Další pracovní dny: 9:00 – 17:00

Víkendy: 11:00 – 17:00

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 09.04.2018 14:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka