Pěstounka na Rokycansku měla utýrat k smrti svěřené dvouletou holčičku

AKTUALIZOVÁNO. 10. 10. Obviněná žena je pro podezření ze spáchání trestných činů týrání dítěte a těžké ublížení na zdraví stíhána vazebně.

Jarní servisní akce AUTO CB

Minulý čtvrtek přijali policisté ze strany záchranné služby oznámení o možném týrání dítěte na Rokycansku. Případem se ihned začali zabývat rokycanští kriminalisté, kteří případ posléze dle věcné příslušnosti předali kriminalistům Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje.

Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že manželský pár měl od července letošního roku svěřen do pěstounské péče dvě nezletilé děti (půl roku, dva roky), přičemž ze strany 25leté pěstounky mělo docházet k týrání staršího dítěte, které vyústilo minulý čtvrtek, kdy dítě skončilo v lékařské péči.

Obviněná 25letá žena si převzala usnesení o zahájení trestního stíhání pro podezření ze spáchání trestných činů těžké ublížení na zdraví a týrání svěřené osoby. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněné do vazby, který v sobotu soudce akceptoval. Případem se nadále zabývají kriminalisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje.

Aktualizace 10.10.2017 - V pondělí nezletilá holčička bohužel následkům zranění podlehla. Ve věci byla nařízena soudní pitva. Případem se nadále zabývají kriminalisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka