Pivovar láká na posezení v TankBaru na nádvoří

TankBar je příjemná občerstvovna, ve které můžete uhasit žízeň i zahnat hlad a posedět pod širým nebem přímo na nádvoří proslulého pivovaru Plzeňský Prazdroj.

Jarní servisní akce AUTO CB

Prvotřídní Pilsner Urquell přímo z tanku (proto TankBar) a také nealko Birell Pomelo & Grep i další nápoje z portfolia Plzeňského Prazdroje vám tu načepují ve vteřině i s sebou do kelímku už od 10 hodin ráno až do večerní 22. hodiny. K zakousnutí zdejší kuchaři připravují dobroty k pivu, jako je třeba slaninový chilli džem nebo tradiční gulášová polévka, nechybí ani česká klasika v podobě pivovarského guláše a svíčkové.

TankBar byl otevřen v roce 2018 v místech, kde dříve sídlila Dárková prodejna, která se přesunula na konec nádvoří do větších prostor. Je součástí Restaurace na Spilce, jejíž název odkazuje k původnímu  využití zdejších prostorů coby kvasného sklepa, tzv. spilky. Restaurace na Spilce v areálu Plzeňského Prazdroje je s kapacitou 550 míst jednou z největších restaurací v České republice a byla otevřena v roce 1992 při příležitosti 150. výročí uvaření první várky piva Pilsner Urquell.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka