Plzeň dostala od značky Hannah celkem 44 stanů, použije je pro potřebné

Celkem 44 stanů získalo dnes darem město Plzeň od zástupců české outdoorové značky Hannah.

Cílená propagace v Plzni

Ta byla založena v Plzni v roce 1991 a zanedlouho oslaví 30 let. Za město Plzeň stany převzali primátor Martin Baxa a radní pro oblast bezpečnosti Martin Zrzavecký, a to od Tomáše Šebesty, ředitele marketingu a vývoje firmy Outdoor Concept a. s., do jejíhož portfolia Hannah spadá.

„Jsme velmi rádi za tento dar. Mě osobně obzvláště těší také to, že jej získáváme od firmy, která vznikla na začátku devadesátých let právě u nás v Plzni, stále zde působí, a svou značku již dostala do řady zemí Evropy, Asie i Ameriky,“ uvedl primátor Martin Baxa.

„Stany město Plzeň využije pro nocování potřebných. Celý systém, jak chceme v době pandemie koronaviru pomoci lidem bez domova, spustíme během několika dnů,“ doplnil radní Martin Zrzavecký.

Podle Tomáše Šebesty, ředitele marketingu a vývoje firmy Outdoor Concept a. s, do jejíhož portfolia Hannah spadá, pomáhá značka Hannah v aktuální nelehké situaci potřebným institucím nejen v Plzeňském kraji. Zdravotnické záchranné službě Plzeňského kraje a Fakultní nemocnici Plzeň poskytla roušky, městu Plzni a Centru sociálních služeb v Praze pak stany pro nocování potřebných i lidí bez domova, oběma subjektům po 44 kusech.

Sportovní materiály, s nimiž ve své modelárně Hannah běžně pracuje, nahradila bavlna, bavlněná povlečení a prostěradla, z kterých švadleny šijí roušky. Ty značka následně daruje tam, kde jsou potřeba. „Uvědomujeme si, jak je současná situace pro všechny náročná, a chtěli jsme také přispět a pomoci. Roušky jsou stále potřeba, a proto jsme se rozhodli zapojit do jejich výroby a podpořit tak vybrané instituce v kraji,“ doplnil Tomáš Šebesta. Zatím tak značka darovala 50 roušek Zdravotnické záchranné službě Plzeňského kraje a 150 roušek ušila pro Fakultní nemocnici Plzeň. Roušky průběžně také vyrábí i pro své zaměstnance. V první řadě pro ty, kteří v těchto dnech musí docházet do práce, ale produkce pokračuje dále tak, aby postupně byli vybaveni všichni zaměstnanci.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.04.2020 14:09



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka