Plzeň hostí Příbram, před mistrovskou korunovací se chce radovat z výhry

Mistr i sestupující jsou známi. Fotbalová Synot liga tak řeší před sobotním závěrečným 30. kolem poslední tajenku. A to kdo půjde ze čtvrté příčky do předkol Evropské ligy. Mistrovská Plzeň hostí Příbram, která na dálku bojuje o Evropu s Mladou Boleslaví.

Cílená propagace v Plzni

Motivace Příbrami je jasná, vidina předkola Evropské ligy ji požene dopředu. A to přesto, že Boleslav má před svým soubojem s Jihlavou výhodnější pozici. Počet bodů je shodný, 43, Boleslavští ale mají lepší vzájemné zápasy.

Velkou motivaci ale vyhlašují i domácí favoriti, borci mistrovské Viktorie Plzeň. S letošním ročníkem Synot ligy se chtějí loučit výhrou, cílem je pokořit rekord v počtu posbíraných bodů. V první mistrovské sezóně měla Viktoria 69 bodů, stejný počet má i teď a remíza nebo výhra tak stanoví nové plzeňské maximum. Domácí kapitán David Limberský slibuje za viktoriány maximální nasazení. A to jak 90 minut na hřišti, tak následně při další várce mistrovských oslav. Ty se po oficiální korunovaci ve vyprodané Doosan areně přesunou na plzeňské náměstí.

Kromě zápasu Plzně s Příbramí a Mladé Boleslavi s Jihlavou dnes od 17.15 hrají i Teplice s Hradcem Králové, Liberec s Českými Budějovicemi, Brno s Jabloncem, Slavia se Slováckem, Sparta s Bohemians 1905 a Ostrava s Duklou.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka