Plzeň se baví druhým ročníkem Komedy festu

Komedy fest je pětidenním festivalem humoru a v Plzni se koná již podruhé.

Cílená propagace v Plzni

Na dvou scénách západočeské metropole je inscenován tradiční i novodobý humor v podání našich předních umělců v rámci komedií několika českých divadelních scén, one man show, improvizací a stand-up vystoupení.

Festival nabídne přední české umělce a baviče jako je Simona Stašová, Michal Dlouhý, Bohumil Klepl, Bára Hrzánová, Simona Babčáková, Kryštof Hádek, Ivan Vyskočil, Linda Rybová a mnoho dalších.

Slavnostního zahájení festivalu humoru Komedy fest 2015, které se uskutečnilo ve středu 15.dubna v Měšťanské besedě se chopili ostřílení komici a moderátoři Lukáš Pavlásek a Tomáš Matonoha za hudebního klavírního doprovodu Zdeňka Krále.

Patronem festivalu Komedy fest je starosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer. Ten se nečekaně stal součástí zahajovacího vystoupení, když si jej Lukáš Pavlásek pozval na pódium.

"Jsem rád, že se Městský obvod Plzeň 3 mohl opět stát partnerem Komedy festu. Loňská premiéra tohoto festivalu vnesla do Plzně svěží vzduch plný vtipu a zábavy, které není nikdy dost. Děkuji organizátorům, že se nebáli přijít s něčím novým, a že po prvním úspěchu neusnuli na vavřínech a připravili pro nás druhý ročník," řekl starosta Neubauer.

Pobavit se mohou návštěvníci festivalu až do neděle 19. dubna. Více informací na www.komedyfest.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.04.2015 10:15



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka