Plzeň vypisuje soutěž, hledá návrh pro svůj mobilní fotopoint

Město Plzeň prostřednictvím své příspěvkové organizace Plzeň – TURISMUS vyhlašuje veřejnou soutěž na návrh mobilního fotopointu, který bude sloužit jako místo pro fotografování turistů i Plzeňanů, a to především na různých akcích města.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vyzývá proto designery, grafická studia i další zájemce, aby se do soutěže přihlásili. Vzniknout má prvek s viditelným nápisem Plzeň, případně s nápisem #visitplzen. 

„Přijedete-li do měst v zahraničí, většinou zde najdete fotopoint, který tvoří nějaká skulptura či designově zajímavý předmět, jenž obsahuje odkaz na logo města nebo se váže na městskou symboliku a podobně. Turisté se u nich fotí, pořizují památku na výlet. Představa města je taková, aby byl fotopoint mobilní a bylo možné jej umisťovat na různá místa při velkých akcích, jako jsou Slavnosti svobody, Sportmanie, adventní trhy a podobně,“ uvedla Lucie Kantorová, náměstkyně primátora pro oblast školství a cestovního ruchu. 

Návrhy do soutěže je možné posílat do 30. června 2024 na adresu kontaktní osoby vyhlašovatele: sklenarova@plzen.eu. Přílohou přihlášky má být soutěžní návrh, který bude obsahovat výkres prvku, vizualizaci prvku v reálném prostoru, vizualizaci prvku s lidmi a popis navrhovaného řešení prvku včetně bližší specifikace jeho rozměrů a materiálového řešení.

Nejlepší návrh bude vybírat městem stanovená hodnotící komise. Rozhodnuto by mělo být do 30. srpna 2024. S umístěnými na prvních třech místech bude uzavřena licenční smlouva a získají finanční odměnu, za návrh na prvním místě ve výši 50 tisíc korun, za druhé místo 15 tisíc korun a za třetí místo 10 tisíc korun. 

Detaily a podmínky vypsané soutěže jsou zveřejněny na https://www.visitplzen.eu/podminky-souteze-o-graficke-ztvarneni-fotopointu/.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka