Plzeň ztratí i zápas se Spartou, tuší sázkaři

Tohle nebude žádná oťukávaná. Oba kluby potřebují naplno bodovat.

Cílená propagace v Plzni

Nemít titul by byl pořádný průšvih pro Plzeň a to samé by znamenalo pro Spartu neprojít do pohárové Evropy, což jí zaručí 3. místo v tabulce. Na koho byste si v neděli vsadili?

Třeba bookmakeři Tipsportu kurzem 2,15:1 na výhru domácí Plzně říkají, že Západočeši mají k vítězství a třem bodům přece jen blíž. Jenže když Tipsport vyhodnotí, jak sázkaři zatím tipují, vychází to poměrně jasně pro Spartu. „Šedesát procent tiketů je u nás vsazeno na výhru Sparty v kurzu 3,72:1. Na Plzni leží deka. Fotbalově se jí nedaří, ztrácí body, Slavia mocně ukusuje z náskoku a Sparta cítí, že tohle sousto leží jak na zlatém podnose,“ komentuje názory  sázkařů před zápasem jara bookmaker Tipsportu Petr Urbanec.

Bookmakeři Tipsportu dokonce vrátili do hry kurz na zisk titulu pro Plzeň (byť je to stále „tutovka“ 1,02:1), který vzhledem k náskoku Viktorie v nabídce dlouhé měsíce chyběl. Proti Plzni se dá vsadit v kurzu 15:1. Tato hodnota odpovídá nejvíc situaci, kdy by se mistrem stala Slavia. Tipsport má vypsané i další možnosti umístění: Slavia bude do 2. místa – kurz 1,2:1, Sparta bude do 2. místa – kurz 10:1, Sparta do 3. místa 2,8:1.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 14.04.2018 08:10



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka