Plzeňáci přivezli medaile z celosvětové olympiády Daikin

Společnost Daikin, světoznámý výrobce moderních klimatizací, pořádala v Japonsku 8. ročník dovednostní olympiády svých pracovníků.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňský závod získal stříbrnou a bronzovou medaili. Petr Kijonka přívezl stříbro za údržbu forem a Jiří Vlas bronz za strojní údržbu. Daikin olympiáda se konala 20. až 25. února tohoto roku.

Čeští pracovníci patří mezi světovou špičku
Osmého ročníku dovednostní Daikin olympiády se letos v Japonsku účastnilo 137 pracovníků z 11 států a 28 závodů. Plzeňský výrobní závod jela do Japonska reprezentovat trojice pracovníků Petr Kijonka, Jiří Vlas a Zsolt Laškodi. První dva vybojovali medaile. Třetímu se v těžké světové konkurenci získat medailovou pozici v kategorii pájení nepodařilo. „Skvělého výsledku našich plzeňských pracovníků si opravdu vážíme. Velmi dobré umístění neznamená jen jednorázový soutěžní úspěch, ale je především výsledkem toho, že naši pracovníci svoji profesi nadstandardně ovládají, a to co do kvality, tak i do potřebného času,“ uvádí Tomáš Matoušek, marketingový a náborový specialista Daikinu Plzeň.

V rámci světové Daikin olympiády se soutěžilo v těchto 10 disciplínách: pájení, obloukové svařování, zpracování plechů, dokončovací práce, údržba forem, strojní údržba, všeobecné soustružení, frézování, nástřik barev a vedení provozu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 09.04.2019 08:20



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka