Plzeňská Cinema City láká na příval filmových novinek

Kina se v polovině června 2021 po dlouhém čekání opět otevřela. Filmoví fanoušci tak opět mohou usednout do pohodlných sedaček a zhlédnout film na velkém plátně.

Cílená propagace v Plzni

Z aktuální nabídky filmů si zajisté vybere každý – malí i velcí, příznivci tuzemských filmů či světových trháků. Diváci si mohou vybrat i mezi svými oblíbenými formáty jako je IMAX, 4DX či VIP.

Kvůli pandemii bylo odsunuto mnoho filmových novinek, na které se těšilo nespočet fanoušků po celém světě. Nyní se však vracejí, a i vy je konečně můžete vidět ve svém kině. Začátkem července vtrhla do kina několikrát odložená marvelovka Black Widow v hlavní roli se Scarlett Johansson, která vycvičenou bojovnici a tajnou agentku ztvárnila již v minulosti. V aktuální filmové nabídce je nyní například horor Úniková hra: Turnaj šampiónů, akční komedie Zabijákova žena & bodyguard, pro rodiny s dětmi pak animák Raya a drak nebo Croodsovi: Nový věk.

Druhý prázdninový měsíc odstartuje další komiksová pecka, tentokrát ze světa DC Sebevražedný oddíl. Na své si přijdou i milovníci hororů, do kin totiž dorazí hned tři, a to Candyman, Temný dům a Smrt ve tmě 2. Akční komedie pro videoherní nadšence s názvem Free guy s Ryanem Reynoldsem nebo životopisný film o nezapomenutelné zpěvačce Arethě Franklin s názvem Respect. Na své si přijdou i ti nejmenší, čekají je oblíbení staří známí jako Králíček Petr bere do zaječích nebo Tlapková patrola ve filmu.

Velké zastoupení na filmových premiérách mají i české filmy. Nyní vstupuje do kin film Jana Prušinovského (Kobry a užovky, Okresní přebor) s názvem Chyby. Snímek, který se u srdce dotkne nejednoho pejskaře Gump – pes, který naučil lidi žít a komedie podle knižní předlohy od velmi oblíbeného spisovatele a režiséra Patrika Hartla Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Od srpna bude k vidění film o jednom z nejznámějších českých sportovců, Zátopek, jehož ztvárnil Václav Neužil, Deníček moderního fotra podle stejnojmenné knihy a režijní debut Michala Suchánka
s hvězdným obsazením Večírek.

Cinema City bude promítat filmy v klasických formátech 2D, 3D, ale i ve svých speciálních formátech, kterým je 4DX, IMAX a samozřejmě VIP Chodov. Více informací na www.cinemacity.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 24.07.2021 17:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka