Plzeňská sbírka Díky dětem hledá příjemce. Hlaste se

Projekt Díky dětem pomalu končí svůj druhý rok, kdy pomáhá v Plzni sociálně či zdravotně znevýhodněným dětem.

Cílená propagace v Plzni

V roce 2018 bylo rozděleno 185.000,- Kč, celková částka za rok 2019 bude zveřejněna v rámci Kouzla Vánoc 16. prosince 2019.

 Již teď lze podávat žádosti o podporu na adresu Nadace 700 let města Plzně, která je garantem finanční sbírky projektu. „Velmi nás těší zájem plzeňských dětí i institucí o zapojení do projektu. Některé se zapojují i opakovaně jako např. pěvecké sbory Jéčko a J-voices, ZŠ Tyršova Černice nebo Plzeňský kraj a Středisko volného času Radovánek prostřednictvím Perly plzeňského kraje. To pro nás znamená, že jsme za dva roky působení v Plzni pronikli do povědomí veřejnosti a máme její důvěru,“ říká ředitelka Nadace 700 let města Plzně Alena Kozáková. „K Díky dětem se připojili ale i sportovci. Např. turnaj v ledním hokeji Avengers games vynesl 20.000,- Kč na nákup notebooku pro handicapovaného Jakuba. Ten ho využije v přípravě ke studiu programování,“ dodává MUDr. Petra Šeda Neprašová z organizačního týmu Díky dětem.

O podporu mohou žádat jednotlivci či instituce z Plzně a to např. na nákup potřeb a pomůcek, které jim pomohou ve studiu nebo mimoškolních aktivitách a nejsou hrazeny z příspěvků pojišťoven apod. Instituce mohou finance využít na zkvalitnění péče o handicapované.

Vše o projektu Díky dětem a možnostech na co žádat na www.dikydetem.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 05.10.2019 17:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka