Plzeňské autokino v červenci navštívilo téměř 2000 diváků, Filmové noci 3000. Promítání pokračují i v srpnu

Plzeň – Ke dvěma tisícovkám diváků v osmi stech autech přijelo během července do plzeňského Autokina, které promítá v místech někdejšího DK Inwest. „Ke 30. červenci to bylo přesně 775 aut s 1 938 diváky,“ upřesňuje Radek Uhlíř z pořadatelské agentury Filmák.

Cílená propagace v Plzni

Autokino má oproti jiným letním projekcím pod širým nebem tu výhodu, že tu divákům nevadí žádné rozmary počasí. Film sledují z auta, zvuk mají naladěný na autorádiu, případně na mobilním telefonu.

 V prvním srpnovém týdnu je Autokino láká v pondělí na francouzskou komedii Hašišbába, v úterý na životopisný thriller s Tomem Hanksem Most špiónů, ve středu na českou novinku Sezn@mka, ve čtvrtek na americkou akční komedii Divoká dvojka, v pátek na romantickou komedii s Davidem Matáskem Jak se zbavit nevěsty, v sobotu na animovaný snímek Zootropolis: Město zvířat a v neděli na poslední pokračování trilogie o Matrixu, na Matrix Revolutions. 

 Projekce plzeňského Autokina začínají ve 20:45 h.

FILMOVÉ NOCI

Po týdenní pauze pokračují v lochotínském amfiteátru Filmové noci. Během července jejich projekce přilákaly celkem tři tisíce diváků. „A to jsme kvůli deštivému počasí dvanáctkrát museli promítání zrušit,“ poznamenává Radek Uhlíř z pořádající agentury Filmák.

 V tomto týdnu připravily Filmové noci další mix osvědčených filmových hitů i aktuálních novinek. V pondělí je na programu muzikál s Joshem Brolinem a Georgem Clooneym Ave, Caesar! V úterý se promítá životopisný snímek o největší rakouské hvězdě populární hudby, Falco. Titulní postavu zpěváka, který světovou pop-music proletěl jako kometa, ale doma zůstává velkou osobností i téměř dvacet let po své smrti, v něm ztvárnil muzikant Manuel Rubey ze skupiny Mondscheiner. Na středeční večer je připravena novinka české kinematografie, romantická komedie Tomáše Svobody s Davidem Matáskem, Lenkou Vlasákovou a Andreou Kerestešovou Jak se zbavit nevěsty. Čtvrteční večer nabídne francouzskou komedii Léto All Exclusive, pátek přinese aktuální novinku české provenience Sezn@mka a na sobotu dramaturgie přichystala animovanou rodinnou komedii Kung Fu Panda 3. Nedělní večer pak nadchne milovníky Star Wars: na plátně lochotínského amfiteátru se objeví Star Wars: Síla se probouzí.

Projekce začínají ve 21:00 hodin.

foto: facebook autokino


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 01.08.2016 10:19



3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka