Plzeňské ČSAD zavedlo znovu preventivní hygienická opatření

Autobusový dopravce ČSAD autobusy Plzeň opět zavádí preventivní hygienická opatření s cílem maximálně chránit zdraví cestujících.

Jarní servisní akce AUTO CB

A to v souvislosti se znovu vyvstalou hrozbou nákazy koronavirem. Všechny autobusy pravidelné, zvláštní i příležitostné dopravy jsou nyní každodenně intenzivně manuálně dezinfikovány.

„S ohledem na situaci s koronavirem a vzhledem k sílícím obavám veřejnosti jsem nařídil s okamžitou platností opětovně zahájit provádění intenzivní dezinfekce všech autobusů zajišťujících pravidelnou, zvláštní a nepravidelnou dopravu,“ sdělil ředitel ČSAD autobusy Plzeň Václav Königsmark.

Cílem znovu zavedených preventivních opatření je minimalizovat riziko nákazy nemocí covid-19 a zajistit maximální bezpečnost cestujících i řidičů.

Autobusy nyní prochází každý den ještě důkladnější očitou než obvykle. Nejprve přes myčku, následuje precizní manuální čištění interiérů spolu s intenzivní dezinfekcí. Používá se při tom koncentrovaný roztok pro účinnou dezinfekci. Zvláštní péče je věnována částem, se kterými přijdou cestující do styku, jako jsou madla, dveře a další části, kterých se cestující dotýkají.

Stejné péče se nyní dostává i při úklidu vnitřních prostor budovám, které využívá vedle zaměstnanců dopravce i veřejnost.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka