Plzeňské dvorky z výšky, v podzemí i v aplikaci nebo s průvodcem

Plzeňské dvorky 2019 se blíží. V tuto chvíli si zájemci mohou prohlédnout nové fotografie.

Cílená propagace v Plzni

Ty byly pořízeny z dronů díky Správě informačních technologií města Plzně a to jak na webových, tak facebookových stránkách akce. 

Do vzduchu zájemce v sobotu 18. května organizátoři nevezmou, ale stejně jako v minulém roce budou moci navštívit podzemí. A to například v budově Národního památkového ústavu v Plzni. Prohlídky se budou konat každou hodinu, je nutné vyzvednout bezplatnou časovou vstupenku a to od 6. května ve vrátnici Národního památkového ústavu ve všední dny od 6:00 do 18:00.

Fanoušci moderních technologií mohou využít i aplikaci Po domech, která nabídne informaci nejen o domech, které jsou v programu Plzeňských dvorků.

Podrobný program bude zveřejněn na www.plzenskedvorky.cz  v týdnu od 6. května.

Dvorky může každý navštívit individuálně po celý den, vstup zdarma. Ale již nyní zvou pořadatelé všechny zájemce na komentované prohlídky, které se vždy těší velkému zájmu.

Jsou připraveny 2 okruhy:

Okruh 1 (7 dvorků v centru) a Okruh 2 (6 dvorků  mimo centrum). Cena za jeden okruh je 100,- Kč.

Vstupenky je stále možné  zakoupit v Muzeu strašidel (nám. Republiky 33, hotel Central, 602 245 537) denně od 10:00 do 18:00. Dvorky nejsou zcela bezbariérové a některé nejsou vhodné pro osoby se sníženou mobilitou a kočárky.

Postupně bude vše podstatné zveřejňováno na www.plzenskedvorky.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 06.05.2019 17:09



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka