Plzeňské pivo v Lékárně na náměstí je ta správná meducína!

Vychutnejte si v Lékárně dokonalé pivo, výborné jídlo a jedinečný výhled.

Cílená propagace v Plzni

O Lékárně

Restaurace a šenk Lékárna v centru Plzně je tím pravým místem, kde si vychutnáte skvělé jídlo z čerstvých surovin, dokonalé pivo a jedinečný výhled v jednom. Název „Lékárna“ odkazuje na historii domu, ve kterém v 18. a 19. století skutečně sídlila nejznámější plzeňská lékárna U černého orla. Před tímto domem došlo v roce 1838 k vylití 36 sudů s nekvalitním pivem, což spustilo proces založení Měšťanského pivovaru, kde až do současnosti vaří světově proslulé pivo Pilsner Urquell.

Pivo v Lékárně

Nechte si načepovat nejslavnější pivo na světě přímo v srdci Plzně a vychutnejte si ho s jedinečným výhledem na plzeňskou katedrálu. Na technice a stylu čepování si v Lékárně dávají velmi záležet. Můžete si vybrat hned z několika stylů – hladinka, šnyt, mlíko a čochtan. Výčepní vám s výběrem rádi pomohou a věří, že pivo v Lékárně je ta správná meducína.

Restaurace Lékárna

Nejenže si tu vychutnáte skvělé pivo, ale dokonce se skvěle najíte. Skvěle jíst neznamená v Lékárně jenom vychutnat si dobrý oběd nebo večeři. Skvěle jíst je v Lékárně životním stylem. Vybrat si můžete z denní i stálé nabídky tradičních, moderně prezentovaných a poctivě uvařených jídel z kvalitních surovin. Lékárna nabízí také oddělené prostory pro pořádání akcí, firemních i soukromých oslav, svateb a večírků. Součástí Lékárny je i venkovní posezení.

Kontakt a rezervace:

Restaurace a šenk Lékárna
Náměstí Republiky 97/9, 
301 00 Plzeň 1
Tel.: +420 735 123 648
Web:
https://hospodskalekarna.cz/
Facebook:
https://www.facebook.com/lekarnaplzen/


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka