Plzeňské Popelky spustily nový e-shop s bezobalovou kosmetikou a drogerií!

,,Přijďte si ,načepovat´ do našeho kamenného obchůdku v Plzni nebo si objednejte šetrné ekologické výrobky z našeho nového e-shopu, které vám v okruhu Plzeň – město doneseme až domů! Podpoříte nejen přírodu, ale také lidi se zdravotním znevýhodněním, kteří jsou našimi zaměstnanci.“ Vzkazují plzeňské Popelky.

Cílená propagace v Plzni

Firma Popelky s.r.o. byla založena v roce 2012 jako úklidová firma se zaměřením na sociální aspekt podnikání. V roce 2019 otevřela jednatelka firmy Martina Gabrielová bezobalový obchod s ekologickou drogerií a kosmetikou v Plzni v Prokopově ulici č. 37, z centra směrem k Zimnímu stadionu. V roce 2021 byla firma uznána zaměstnavatelem na chráněném trhu práce dle §78 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti. 

Popelky právě spustily nový e-shop www.obchudekupopelek.cz s ekologickými a bio bezobalovými výrobky z oblasti kosmetiky a drogerie!

Garantovaná ekologická i finanční úspora

Pokud nemáte vlastní obal, stačí si pouze jednou koupit výrobek i s obalem a při další návštěvě obal pohodlně doplnit. Je to perfektní způsob, jak v oblasti drogerie neplýtvat plastovými obaly a nezatěžovat tak přírodu.

Díky tomuto způsobu je pro každého zákazníka zajištěna finanční i ekologická úspora, což se stává obrovskou výhodou oproti běžnému nakupování drogerie a kosmetiky. Objednávky z e-shopu vám Popelky rády donesou až domů v oblasti Plzeň – město nebo si je můžete vyzvednout v přímo v kamenném obchůdku.



Posláním Popelek je nejen chránit přírodu, ale i pomáhat lidem, kteří nemají takové štěstí

Milou součástí práce Popelek je také poskytovat rovnocenné uplatnění na trhu práce lidem se zdravotním znevýhodněním, matkám pečujícím o zdravotně postižené dítě nebo matkám na mateřské dovolené. Hlavním posláním Popelek je nejen chránit přírodu, ale hlavně pomáhat těm, kteří chtějí pracovat, ale kvůli své náročné životní situaci nemohou najít vhodné uplatnění na trhu práce. 

V e-shopu www.obchudekupopelek.cz najdete například bio výrobky z oblasti péče o pleť, vlasy, tělo, zuby, hygienické výrobky, úklidové potřeby, prací prostředky, drogerii pro děti či další ekologické výrobky. V kamenném obchůdku můžete také získat dárkové poukázky a udělat radost svým blízkým, tyto dárkové karty lze uplatnit i na e-shopu.

Koupí těchto výrobků podpoříte lokální trh, ale hlavně také správnou věc. 

Obchůdek u Popelek
Prokopova 37
Plzeň 301 00

Web
: www.popelkysro.cz
E-shop
: www.obchudekupopelek.cz
Facebook
: Obchůdek u Popelek

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka