Plzeňští indiáni jsou nabiti energií, v úterý zahájili přípravu na ledě

Po suché přípravě v posilovnách, dvou drsných soustředěních na Šumavě, příjemných fotbalových kláních a po zasloužené dvoutýdenní dovolené se nabiti energií indiáni s viditelnou chutí pustili do prvního tréninku na ledě.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tréninky na ledě jsou vždy pro hokejisty tou příjemnější částí letní přípravy. Nadšení po obutí bruslí bylo v týmu jednoznačné. Do tréninku na ledě se zapojily i nové posily, Milan Gulaš, Nick Jones, Petr Straka a Tomáš Mertl doposud trénovali individuálně.

Na prvním tréninku na ledě bylo mužstvo poprvé prakticky kompletní, chyběl jen obránce David Kvasnička, který je s reprezentací do dvaceti let. Na začátku přípravy chyběl také kapitán Ondřej Kratěna, který v pondělí podstoupil operaci kolene.

Kádr HC Škoda Plzeň na úvodním tréninku:
Brankáři: Alexandr Hylák, Miroslav Svoboda, Lukáš Sochůrek, Marek Mazanec (připravuje se s týmem)
Obránci: Petr Kadlec, David Sklenička, Nick Jones, Lukáš Pulpán, Peter Čerešňák, Michal Moravčík, Lukáš Kaňák, Jakub Slavík (hráč Klatov), Ondřej Leština (hráč Klatov)
Útočníci: Jan Schleiss, Tomáš Mertl, Milan Gulaš, Petr Straka, Jaroslav Kracík, Matěj Chalupa, Tomáš Vracovský, Petr Kodýdek, Ryan Hollweg, David Stach, Miroslav Preisinger, Miroslav Indrák, Denis Kindl, Roman Přikryl, Martin Procházka, Marek Rubner (junior), Filip Kokoška (junior), Jakub Vavřička (junior)

Trenéři: Ladislav Čihák, Martin Straka, Jiří Hanzlík a Rudolf Pejchar.

„První trénink je vždycky těžkej, hodně se bruslilo a navíc jsme na dvě party, takže nás bylo málo. Všichni už jsme se ale na led těšili, ta letní příprava byla dlouhá, nějakých deset týdnů. Naštěstí mám jen nové brusle, takže to tolik netlačí a nedře,“ uvedl Miroslav Indrák po první hodince na ledě.
První přípravné zápasy jsou za dveřmi včetně nevšedního, ale velmi atraktivního, soupeře v podobě korejského národního týmu.

Přehled domácích přípravných zápasů:

Čt 3. 8. 17:30 Plzeň – Mladá Boleslav
Út 8. 8. 17:30 Plzeň – České Budějovice
St 9. 8. 17:30 Plzeň – KOREA
Út 15. 8. 17:30 Plzeň – Chomutov
 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka