Plzeňští koloběžkáři odstartovali sezonu 2020 v sobotu v Labe Aréně

Konečně a zároveň nejdřív, jak bylo možné! Závodní koloběžková sezóna 2020 odstartovala v sobotu 23. května v Labe Aréně.

Cílená propagace v Plzni

A příroda má koloběžkáře ráda, přes mizernou předpověď, déšť a chlad, asfalt na závod uschnul a nepršelo.
V Račicích se sešla část elitních borců, hobby závodníci i úplní nováčci. Přesně v 15:30 se ozvalo, 3, 4 TRHNI SI NOHOU!!, hromadné klapání bot o asfalt se s velkou euforií pelotonu z prvního závodu neslo přes vodu i tribuny Labe arény.
 V závodu mužů na 21 km přes aktivní působení na čele vedoucí skupiny se trio mužů PSP Klubu koloběhu Plzeň Petr Pešta, Martin Kadlec a Jindra Šmíd umístilo na šestém, sedmém a osmém místě.  Peštovi stačilo 6. místo k vítězství kategorii nad 40 let. Závod ovládl Tomáš Pelc, druhý dojel Matyáš Roman a třetí Vojtěch Hrůza. Úspěšně zvládla závod Martina Kadlecová, která dojela druhá.  Závodu na 10 km jasně vládli letos čerství PSP Klubu koloběhu Plzeň Kamila Peštová a Jáchym Baxa.

Rudé dresy byly zkrátka v Račicích vidět

Ale víc než jindy platí, že v Račicích vyhráli úplně všichni, kteří přijeli a prolomili divnou dobu strachu a zákazů. "Ještě jednou veliké díky Honzovi Kubešovi a jeho kolegům za možnost rozjet koloběžkovou sezónu 2020," říká šéf plzeňského klubu Petr Pešta.

Výsledky z Kick 21 km Labe Aréna zde: https://irontime.cz/vysledky1618/?zavod=1618&trat=3921

foto: psp plzeň
 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 25.05.2020 06:54



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka