Plzeňští radní jmenovali členy správní a dozorčí rady Divadla pod lampou

Rada města Plzně jmenovala staronové členy správní a dozorčí rady Divadla pod lampou.

Cílená propagace v Plzni

Ve správní radě opět zasedne Petr Šimon a Radek Diestler, v dozorčí radě Vít Zahálka. Město je zakladatelem této obecně prospěšné společnosti a podle zákona a zakládací listiny jmenuje její správní i dozorčí radu.      

„Členství ve správní a dozorčí radě je tříleté, zaniká uplynutím funkčního období, odstoupením, odvoláním nebo úmrtím. Správní rada této společnosti je podle zakládací listiny šestičlenná, dozorčí rada tříčlenná. Opětovné členství v obou orgánech společnosti je možné,“ uvedla náměstkyně pro oblast kultury, památkové péče a sociálních věcí Eliška Bartáková.

K 21. prosinci 2020 uplyne funkční období Petru Šimonovi, nově jmenován je od 22. prosince 2020; Radku Diestlerovi a Vítovi Zahálkovi skončí 7. ledna 2021, jmenováni do funkcí jsou od 8. ledna 2021.  

Divadlo pod lampou je hudební klub orientovaný na nekomerční kulturní aktivity v oblasti hudby, divadla i filmu. Slouží zejména pro prezentaci začínajících hudebních skupin, menšinových hudebních žánrů, alternativní kultury a aktivit spojených s touto oblastí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka