Po osobách, které zadrželi strážníci pátrala PČR

Dva lidi, po nichž pátrala státní policie, předali v průběhu pátka soboty strážníci městské policie do rukou mužů zákona. V pátek večer hlídka městské policie prováděla kontrolu ve Wenzigově ulici, kde neušel její pozornosti procházející muž, nápadně jí totiž připomínal osobu hledanou PČR. To, že na předání šestatřicetiletého m...

Cílená propagace v Plzni



Dva lidi, po nichž pátrala státní policie, předali v průběhu pátka soboty strážníci městské policie do rukou mužů zákona.

V pátek večer hlídka městské policie prováděla kontrolu ve Wenzigově ulici, kde neušel její pozornosti procházející muž, nápadně jí totiž připomínal osobu hledanou PČR. To, že na předání šestatřicetiletého muže původem z Bulharska mají právní zájem muži zákona, potvrdila následná lustrace v policejních evidencích. V sobotu odpoledne na linku městské policie oznámila strážnice, která byla v tu dobu v civilu, že si při nákupu v obchodním domě na Lochotíně všimla mladé ženy, o níž má povědomí, že po ní pátrají policisté. Strážníci vzápětí dorazili na místo a sedmnáctiletou dívku zajistili. Jak se ukázalo, bylo po ní vyhlášeno celostátní pátrání. Dívka proto skončila na policejním oddělení.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka