Počítačové kurzy pro seniory pokračují

Městský obvodu Plzeň 3 ve spolupráci se Střední školou informatiky a finančních služeb v Plzni pořádá také v letošním roce počítačové kurzy pro seniory. Od zahájení v roce 2012 výukou prošlo kolem pěti set spokojených účastníků.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Jarní kurzy budou zahájeny poslední únorový týden. Výuka je rozdělena do pěti tříhodinových lekcí. Cena kurzu je 600,- Kč, obyvatelé centrálního obvodu ale uhradí jen polovinu, zbytek jim zaplatí úřad“, informuje Radislav Neubauer, starosta centrálního obvodu

Na výběr je z těchto úrovní – začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí a úprava digitálních fotografií. V případě zájmu bude nabídka rozšířena i o kurz zaměřený na práci s tabulkami nebo multimédia.

Senioři s trvalým bydlištěm na území centrálního obvodu, kteří by se chtěli na kurz přihlásit, mohou kontaktovat sl. Lucii Hůrkovou na telefonním čísle 378 036 496. 

Senioři z jiných obvodů nebo i mimoplzeňští mohou zavolat paní Jolaně Šmejkalové ze SŠIFS na telefonní číslo 377 832 427 – tito zájemci si však budou muset uhradit plnou cenu kurzu, tj. 600,- Kč.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka