Pod bundou chtěl pronést dvanáct kradených čokolád

"Čokoládovému" zloději i tentokrát krádež cukrovinek neprošla. Ten čelí obvinění ze spáchání zločinu krádež a je v současné době umístěný ve vazební věznici.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dne 9. února 2021 v dopoledních hodinách vstoupil do jedné z prodejen v centu města muž, který na prodejní ploše zacílil na regál s cukrovinkami. Postupně si pod svou bundu uschoval celkem 12 kusů různých čokolád, se kterými následně prošel přes pokladní zónu bez zaplacení. Tohoto jednání si povšimla vedoucí obchodu, která muže zastavila před vchodovými dveřmi, přivolala policejní hlídku a zároveň pachatele přiměla k vydání všech odcizených sladkostí za necelý jeden tisíc korun.

Překvapený zloděj odcizené čokolády ženě dobrovolně vydal. Přivolaní policisté muže na místě zadrželi a následně ho umístili do policejní cely. Kriminalisté 30letého muže obvinili ze spáchání zločinu krádež a k rukám státního zástupce zaslali podnět na návrh vzetí obviněného do vazby. Soudce následně rozhodl o tom, že obviněný bude stíhán vazebně. Takového jednání se pachatel dopustil i přesto, že byl v poslech třech letech za obdobnou trestnou činnost pravomocně potrestán.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 13.02.2021 07:03



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka