Pojeďte z Plzně na Česko-bavorskou noc s hudbou a pivem

Druhou sobotu v září – 10. 9. 2022 – se na třech místech v obci Weiding uskuteční 15. ročník Česko-bavorské noci s hudbou a pivem.

Jarní servisní akce AUTO CB

Díky podpoře Česko-německého fondu budoucnosti v rámci projektu „Kultura bez hranic – setkávání Čechy a Bavorsko“ pokračuje Centrum BavariaBohemia v tradici a spojuje Čechy a Bavory u hospodského stolu, aby společně strávili zábavný večer s přáteli.

 Ve dvou hostincích, „Zum Frauenstein“ a „Weidinger Hof“, a v centru mládeže ve Weidingu se budou od 20:00 hodin do půlnoci střídat české a bavorské kapely.

V domově mládeže zahrají Vöichtacher Rucksack-Musi z Oberviechtachu a Ledecká dudácká muzika z Tachova. V hostinci „Zum Frauenstein“ se o přeshraniční hudební zábavu postarají takzvaní Die Z`s a česká kapela Třehusk a v hostinci „Weidinger Hof“ se hosté mohou těšit na Zoigl-Lauser a na nejmenší chodskou dechovku Sedmihorka.

Budovy se nacházejí nedaleko od sebe, což je pro obměnu hudby a kuchyně ve třech hostincích ideální. Společnost Bavaria Bohemia e.V. jako pořadatel prosí hostypři vstupu do prvního navštíveného hostince o příspěvek 5,00 eur na pokrytí nákladů. S páskou na ruce má každý host volný přístup do ostatních hostinců. Rezervaci stolů lze provádět telefonicky.

Všechny kapely se na pódiu vystřídají a těší se na spoustu hostů, kteří si přijdou zatančit. K hudbě budou hostinští podávat české a bavorské pivo a pochoutky české a hornofalcké kuchyně.

Autobusová doprava z Plzně zajištěna. Prosíme o registraci místa u DataExpres, tel. 377 441 222, zpáteční jízdenka: 150 Kč.

Rezervace stolu vyžadována:


Jugendheim Weiding (Mittlere Gasse 5, tel. +49 96748288).

 

Hostinec „Zum Frauenstein“ (Hauptstraße 8, tel. +49 967492110)

 

Hostinec „Weidinger Hof“ (Mittere Gasse 10, tel. +49 9674283)

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.08.2022 17:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka