Policejní cvičení uzavře ve čtvrtek náměstí v Horažďovicích

Ve čtvrtek 10. listopadu 2022 dopoledne se bude na Mírovém náměstí konat taktické cvičení. Budova městského úřadu bude uzavřena veřejnosti a v blízkém okolí bude omezen pohyb osob i vjezd vozidel.

Cílená propagace v Plzni

Policejní oznámení:

Vážení spoluobčané,

dovolujeme si Vás upozornit, že dne 10. listopadu 2022, v době od 08.30 do 11.00 hodin, proběhne v centru města Horažďovice taktické cvičení složek integrovaného záchranného systému, ve smyslu zákona č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému a změně některých zákonů.

Z důvodu zajištění bezpečnosti osob a jejich majetku bude po dobu probíhajícího cvičení uzavřena budova Městského úřadu Horažďovice, Mírové náměstí 1. Zároveň bude omezen volný pohyb veřejnosti v bezprostředním okolí budovy městského úřadu a vjezd motorových vozidel na Mírové náměstí přes ulici Ševčíkova.

Žádáme Vás, abyste po dobu probíhajícího cvičení do lokality s omezeným pohybem bez závažných důvodů nevstupovali. Pokud se v této době budete v centru města pohybovat, respektujte pokynů příslušníků Policie České republiky a strážníků Městské policie Horažďovice. Zároveň dbejte zvýšené pozornosti při pohybu po pozemních komunikacích v okolí místa cvičení, neboť zde bude probíhat zvýšený provoz vozidel složek integrovaného záchranného systému.

Za případně vzniklé komplikace se policie předem omlouvá.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 07.11.2022 08:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka