Policejní oddělení Plzeň 1 má zástupkyni šéfa

Žena podřízená muži ve vedoucí pozici. Tento tradiční model patří minulosti. I u Policie České republiky jsou rovné příležitosti kariérního růstu pro všechny bez ohledu na pohlaví a věk.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ženy mají stejné dispozice jako muži pro výkon vedoucí funkce. Ve vedoucích pozicích nejsou výjimkou a právě jednu takovou bychom vám chtěli představit.

U Policie České republiky pracuje již 10 let. Policistka npor. Bc. Petra Vacková zastává pozici zástupce vedoucího obvodního oddělení Plzeň 1 Městského ředitelství policie Plzeň již 5 měsíců. Do svých rukou uchopila pracovní příležitost, kterou přijala velmi zodpovědně. Své první policejní zkušenosti získala na dopravním inspektorátu v Plzni ve skupině silničního dohledu, kde působila tři roky. Následně pak během své rodičovské dovolené vystudovala Policejní akademii v Praze a od roku 2014 přešla na obvodní oddělení policie Plzeň 1, kde se začlenila jako zpracovatelka. Mezi další načerpané zkušenosti patří i studijní pobyt na kriminálce, na pozici vyšetřovatele. Následně se vrátila na obvodní oddělení Plzeň 1, kde zaujala ve svých dvaačtyřiceti letech jednu z vedoucích funkcí jako zástupce vedoucího.

Petra je velmi ambiciózní mladá žena se spousty zájmů, ke kterým patří zejména jízda na kole, běh a zimní sporty, které ji udržují v dobré kondici. Za Městské ředitelství policie Plzeň přejeme kolegyni ještě hodně odsloužených let a mnoho pracovních i osobních úspěchů.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 02.10.2019 06:36



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka