Policie hledá svědky brutálního napadení v centru Plzně

Policisté Obvodního oddělení Plzeň - Střed pátrají po neznámých pachatelích, kteří jsou důvodně podezřelí ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví, jichž se měli dopustit dne 28. září tohoto roku v centru Plzně.

Cílená propagace v Plzni

V době mezi druhou a třetí hodinou ranní uvnitř baru Finish na Americké třídě zcela bezdůvodně fyzicky napadli tři hosty podniku, a sice muže ve věku 26, 27 a 38 let. Na ně zaútočili pěstmi a kopanci. Jeden z napadených mužů v důsledku velmi agresivního ataku upadl na zem, kde zůstal ležet. Další dva poškození z místa utekli. Skupina agresorů je však začala pronásledovat a v bezdůvodném napadání pokračovala i v ulicích Plzně. Všichni poškození utrpěli řadu zranění, se kterými byli hospitalizováni. Pachatelé vedli útok velmi razantně, většina úderů mířila na hlavu a obličej.    

Plzeňští policisté se případem ihned po přijetí oznámení začali intenzivně zabývat. V rámci jeho šetření získali i kamerový záznam, který zachycuje osoby, které se v předmětné době nacházely v uvedeném baru a jejichž výpověď by mohla významně napomoci objasnění skutku a dopadení pachatelů. Policisté proto žádají o spolupráci všechny občany, kteří byli svědky tohoto incidentu nebo kteří se v předmětné době pohybovali v okolí místa činu a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, a dále občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachycené na fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
23.10.2015 06:30



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka