Policisté hledají svědkyni napadení mezi pasažérem a revizorem

Měla zraněnému muži podat papírový kapesník. Policisté nyní potřebují zjistit totožnost neznámé ženy, která může velkou měrou přispět k objasnění celé věci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Policisté z obvodního oddělení policie Plzeň 2 provádějí šetření ve věci fyzického napadení, ke kterému došlo dne 24. ledna 2023 v době od 08:39 hodin do 08:43 hodin na zastávce MHD na adrese Slovanská Alej 3 v Plzni. Došlo zde ke vzájemnému fyzickému napadení pasažéra a revizora. Z výpovědí osob bylo zjištěno, že na místě incidentu měla být přítomna žena, vysoká asi 170 centimetrů, štíhlé postavy, stáří 30 až 40 let, měla černé rovné vlasy na rameno, mluvila česky bez přízvuku. Měla jednomu z mužů podat papírový kapesník, aby si otřel krev, se slovy: „Pane, tady máte kapesník.“ 

Policisté nyní potřebují zjistit totožnost neznámé svědkyně, a proto se obracejí na veřejnost a hlavně na výše popsanou ženu, která může velkou měrou přispět k objasnění celé věci. Žena se může přihlásit na lince 158 nebo na obvodním oddělení Plzeň 2, stejně tak veřejnost může své informace o tomto incidentu sdělit policistům přímo na obvodním oddělení policie Plzeň 2 nebo policistům na tísňové lince 158.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.02.2023 07:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka