Policisté objasnili červnovou krádež v kostele v Hostouni

Zloděj nejprve násilím vnikl na kůr, poté jeho pozornost upoutala pokladnička na dveřích kostela. Byl obviněn šestnáctiletý mladík.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Zřejmě nic nebylo svaté zloději, který se v sobotu 6. června 2015 v době od 16:30 hodin do 19 hodin dopustil krádeže v kostele v obci Hostouň.

Po vstupu do odemčeného kostela nejprve násilím vnikl na kůr, kde nebylo nic odcizeno ani poškozeno. Pak upoutala zlodějovu pozornost pokladnička na dveřích kostela. Na pokladničce páčil otvor určený pro vhazování mincí a poté z ní ukradl finanční hotovost odhadem ve výši 500 korun. Zloděj tak způsobil církvi škodu ve výši 700 korun na poškozených věcech a 500 korun na odcizené finanční hotovosti. Poběžovičtí policisté tehdy provedli ohledání místa činu, šetření v okolí a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež. Po pachateli intenzivně pátrali společně s domažlickými kriminalisty. Jejich šetření bylo úspěšné, včera ze spáchání přečinu krádež obvinili šestnáctiletého mladíka. Mladistvý je stíhán na svobodě.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 05.10.2015 06:22



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka