Policisté objasnili vraždu starosty Myslinky

Dne 4. října 2023 byl na lesní cestě u obce Benešovice nalezen ohořelý osobní automobil, ve kterém se v zavazadlovém prostoru nacházelo ohořelé torzo těla. Případ si převzali krajští kriminalisté.

Jarní servisní akce AUTO CB

Mrtvého se podařilo ztotožnit, jednalo se o jednapadesátiletého muže (starosta Myslinky, pozn. red.), který od předchozího dne po pracovní cestě do Prahy o sobě nepodal žádnou zprávu a nevrátil se do místa svého bydliště a po kterém bylo vyhlášeno pátrání. Plzeňští kriminalisté s pražskými kolegy na případu usilovně pracovali, vyhodnocovali podání vysvětlení osob, kamerové záznamy, veškeré dostupné informace a zajištěné stopy. 

Prováděli celou řadu dalších procesních úkonů. Intenzivním prověřováním se jim podařilo ustanovit podezřelé. Dva muže a jednu ženu dne 18. října 2023 zadržela plzeňská a pražská zásahová jednotka v Praze a v Kralupech nad Vltavou. Kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřicetileté ženy, třiačtyřicetiletého muže a jednatřicetiletého muže, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda. Toho se měli dopustit tím, že po předchozí společné domluvě poškozeného vylákali do bytu v Praze, kde ho brutálně napadli a způsobili mu zranění, v důsledku kterých na místě zemřel. Tělo poté naložili do osobního automobilu, se kterým odjeli do lesního porostu na Tachovsku, kde vozidlo i s tělem zapálili. Motivem činu mělo být získání finančního profitu z následného dědictví po poškozeném. Spolu se spisovým materiálem kriminalisté státnímu zástupci podali i podněty k podání návrhů na vzetí obviněných do vazby. v úátek odpoledne trojici soud do vazby poslal. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
20.10.2023 16:32



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka