Policisté odhalili gang zlodějů, kradli kola i zboží v obchodech

Čtyři ze šesti obviněných osob poslal soudce do vazby, kde budou čekat na soudní přelíčení.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňským policistům se podařilo objasnit hned několik trestných činů krádeží. Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň obvinili pět mužů a jednu ženu ve věku 28 až 33 let ze spáchání trestných činů krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

Dva z obviněných mužů odcizili během měsíce října a listopadu letošního roku na různých místech Plzně pět jízdních kol i s příslušenstvím, šperky a kabelku s osobními věcmi poškozené. Poškozeným způsobili škodu v celkové výši 158 tisíc korun.

Druhá dvojice z obviněných mužů kradla v listopadu v jednom plzeňském nákupním centru. Muži si z obchodu odnesli potraviny, drogistické zboží a oblečení v hodnotě 15 tisíc korun. Odcizili dokonce lososové filety v hodnotě 5 tisíc korun.

Poslední obviněný muž odcizil během z několika plzeňských prodejen během dvou měsíců přes 200 krabiček cigaret různých značek.  Kradl také potraviny, alkohol, oblečení, parfémy a další drogistické zboží. Policisté ho usvědčili celkem ze spáchání 17 skutků. Škoda přesáhla částku 130 tisíc korun odcizením a 100 tisíc poškozením objektů. V některých případech mu při krádeži pomáhala i obviněná žena.

Díky skvělé práci plzeňských policistů, na základě důkazních materiálů a díky vyhodnoceným kamerovým záznamům, se podařilo všechny pachatele vypátrat a usvědčit. Čtyři ze šesti obviněných osob poslal soudce do vazby, kde budou čekat na soudní přelíčení.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.12.2022 07:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka