Policisté převzali dar od vedení plzeňského centrálního obvodu

Tři kusy germicidních lamp převzali policisté z Městského ředitelství policie Plzeň z rukou vedení plzeňského centrálního obvodu.

Cílená propagace v Plzni

V rámci dlouhodobé a vynikající spolupráce Městského obvodu Plzeň 3 a Městského ředitelství policie Plzeň proběhlo v zastupitelském sále Úřadu městského obvodu Plzeň 3 slavnostní předání věcného daru. Starosta obvodu David Procházka, I. místostarosta Petr Baloun a místostarosta Ondřej Ženíšek předali řediteli Městského ředitelství policie Plzeň plk. Karlu Machuldovi tři kusy germicidních lamp, které využijí především policisté vykonávající službu v teritoriu městského ředitelství. Pro výkon služby jsou tyto lampy v současné době prakticky nepostradatelné.

Tyto vysoce kvalitní přístroje jsou určeny pro přímé ozařování a ničení mikroorganismů ve vzduchu a patří k nejúčinnějším způsobům dezinfekce vzduchu. Policisté je budou využívat v prostorách a dalších místech, kde dochází k větší rotaci osob pro minimalizaci rizika přenosu nebezpečných virů a bakterií.

Slavnostního předání daru se zúčastnil i náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje plk. Michal Krejbich.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 31.12.2020 08:06



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka