Policisté se v Plzni chystají na sobotní hokej i fotbal

V sobotu 13. dubna se budou konat dvě sportovní utkání. Jak fotbalové utkání mezi kluby FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava, tak hokejové mezi HC Škoda Plzeň a HC Oceláři Třinec.

Jarní servisní akce AUTO CB

Před, při i po samotném skončení utkání budou policisté dohlížet na veřejný pořádek a bezpečnost v dopravě. 

Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo na 13. dubna 2019 bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku a policisté budou spolupracovat i s Městskou policií Plzeň a bezpečnostní agenturou. V pohotovosti budou již od ranních hodin policisté z řad policie pořádkové, cizinecké, dopravní i kriminální služby. Ti budou dohlížet na dodržování veřejného pořádku a bezpečnosti nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu, ale budou monitorovat i příjezdové cesty do Plzně, zejména vlakové nádraží. Do policejního opatření budou nasazeni i členové antikonfliktního týmu a v terénu budou i psovodi se služebními psy a kolegové z oddělení služební hipologie Krajského ředitelství hlavního města Prahy. Opatření se zúčastní kromě naší pořádkové jednotky i kolegové z pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje. "Před zápasy, v jejich průběhu i po skončení budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace i pomocí mobilního monitorovacího centra," říká mluvčí Hana Kroftová.

Z důvodu zachování bezproblémové dopravní situace žádají policisté všechny, kteří přijedou na utkání, aby dbali pokynů policistů a se svými vozy parkovali na vyznačených místech. Vzhledem k tomu, že parkovací dům Na Rychtářce bude v den utkání určitě brzy zaplněn, raději by si fanoušci měli zajistit parkování na jiném místě. Parkování také nebude možné na Denisovo nábřeží v Plzni a v ulici Dřevěná. Doporučujeme tedy zaparkovat vozidla na okrajových částech Plzně a do centra se dopravit městskou hromadnou dopravou.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka