Policisté vytáhli na Rokycansku ženu z hořícího auta

Minulý čtvrtek ve večerních hodinách vyjížděli dopravní policisté z Rokycan k nehodě, ke které došlo v obci Nevid. Policisté na místě zjistili, že v příkopu je vozidlo Škoda Felicia, ve kterém sedí řidička a se sešlápnutým plynem se neustále snaží s vozidlem z příkopu vyjet, ale to se jí nedařilo.

Cílená propagace v Plzni

Zřejmě z důvodu přehřátí došlo před zraky policistů u výfukového potrubí ke vznícení a plameny po krátké chvíli dosahovaly až ke střeše vozidla. Dveře u řidičky nešly otevřít a ta nebyla schopna sama vnitřní prostor vozidla opustit.

Jeden z policistů ze služebního vozidla vyndal hasicí přístroj a začal hasit. Vyděšenou ženu z hořícího vozidla začal vyprošťovat druhý policista s přítomným 28letým mladíkem, kterému se podařilo vyhnout dveře u řidičky a tím se tak k ní dostat, jelikož druhá strana vozidla byla již v plamenech. Přestože nebyla řidička zachraňujícím příliš nápomocna, podařilo se ji zasahujícím  vytáhnout a dostat mimo nebezpečí.

Šetřením policisté zjistili, že 48letá řidička ve vozidle jela se svoji nezletilou dcerou. S vozidlem při vjíždění na hlavní komunikaci ve směru na Veselou z dosud nezjištěných příčin neměla zvládnout řízení, přejela do protisměru a vjela do silničního příkopu. Projíždějící řidička - svědkyně na místě nehody zastavila, z havarovaného vozidla vystoupila nezletilá, která žádala, aby ji žena odvezla do blízké obce, kde bydlí přítel její matky a ten jim pomůže vozidlo z příkopu vytáhnout. Mezitím se ale zmatená řidička pokoušela s vozidlem vyjet a došlo k požáru.

Na místě zasahovali i hasiči. Policisté se dopravní nehodou nadále zabývají. Vzhledem ke špatnému stavu se u 48leté ženy nepodařilo na místě provést dechovou zkoušku. Zda žena byla ovlivněna alkoholem, vyloučí nebo potvrdí až výsledky z krve, kterým se dobrovolně podrobila.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.01.2015 06:15



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka