Policisté zachránili Plzeňačku, která se chtěla zabít

Seniorku, která v úmyslu skončit se životem spolykala prášky, zachránili ve středu dopoledne lochotínští policisté. Museli použít hrubé síly.

Jarní servisní akce AUTO CB

O tom, že slogan „Pomáhat a chránit“ není pouhým spojením tří slov, včera veřejnost opět přesvědčili policisté Obvodního oddělení Plzeň 1. Ti byli v 10 hodin a 11 minut vysláni operačním důstojníkem zachránit život starší ženě, která chtěla ukončit své trápení požitím většího množství léků. Svůj úmysl telefonicky sdělila dceři.

Ta nemeškala a vše oznámila na tísňovou linku. Na dresu trvalého pobytu seniorky se okamžitě dostavila jak policejní hlídka, tak záchranáři. Policisté nejdříve zaklepali na dveře ženina bytu, za nimiž se seniorka po chvíli ozvala. Policisté se s ní zprvu snažili hovořit. Žena jim sdělila, že se nemůže hnout a že není schopna otevřít dveře bytu. Vzápětí se zcela odmlčela. Protože se z bytu již neozýval žádný zvuk, hlídka v obavě o život staré ženy vstupní dveře do jejího příbytku násilím otevřela. Uvnitř bytu v jedné z obytných místností policisté nalezli na zemi ležící ženu, která na první pohled nejevila známky života. Naštěstí se však stařenku podařilo zachránit a zdravotníci ji převezli do plzeňské nemocnice k dalšímu ošetření. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
02.06.2017 07:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka