Poliklinika Agel Plzeň otevřela očkovací centrum proti covid-19

Poliklinika AGEL Plzeň na Švihovské ulici se stala dalším místem, kde je možné se nechat naočkovat proti onemocnění covid-19.

Cílená propagace v Plzni

 Očkovací centrum je zde umístěno v pavilonu F, aktuálně jsou zde očkováni senioři nad 80 let a zdravotníci.

„V tuto chvíli je kapacita očkovacího centra závislá na dodávce vakcín. Včera a dnes jsme proočkovali dohromady přes 120 seniorů a zdravotníků, vše probíhalo hladce a u žádného příchozího jsme na místě po aplikaci vakcíny nezaznamenali vážnější nežádoucí reakci na očkování,“ vedoucí očkovacího centra plzeňské Polikliniky AGEL Mgr. Bronislav Uriča.

Vakcinační centrum se nachází v krajní části hlavní budovy polikliniky na ulici Švihovská 2444/14. Pro vstup do očkovacího centra je vyhrazen speciální vstup v zadní části polikliniky pro větší komfort klientů, kteří nebudou muset procházet přes hlavní vstup a recepci. V místě očkovacího centra klienti nejprve projdou administrativní částí v Registrační místnosti a posléze budou vyzváni ke vstupu do Očkovací místnosti, kde bude provedeno samotné očkování.

Přihlašování k očkování:
Lidé se musí k vakcinaci hlásit výhradně prostřednictvím centrálního rezervačního systému Ministerstva Zdravotnictví ČR https://registrace.mzcr.cz/

Další pokyny k očkování
Očkování probíhá pouze na základě předchozí registrace.
Na očkovací místo se dostavte ve Vašem termínu a v daný čas.
S sebou potřebujete průkaz totožnosti a průkaz pojištěnce. Před očkováním bude potřeba vyplnit dotazník, který si můžete vyplnit předem. Urychlíte tak potřebnou administrativu před očkováním.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka