Pondělní soutěž pro rodiny je věnována operaci Anthropoid

Při Slavnostech svobody se bude i soutěžit. Vojenská operace Anthropoid, při které došlo k atentátu na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha, je tématem soutěžního klání připraveného na pondělí 8. května od 10 do 16 hodin.


Účastníky provede osmi stanovišti rozmístěnými v centru Plzně, v nichž budou muset prokázat nejen fyzické, ale i vědomostní dovednosti. „Soutěžící se na určitou dobu stanou vojáky československé armády a budou muset vykonat zvláštní úkol v maximálním utajení. Absolvují například parašutistický výcvik, překážkový běh nebo budou muset rozluštit tajný kód,“ přibližuje některé disciplíny Adéla Kuželíková.

Soutěž je určena převážně pro rodiny s dětmi od 3 do 15 let. Zájemci o účast se musí zaregistrovat v Patton Memorial Pilsen, které sídlí v Kulturním domě Peklo, na prvním stanovišti, kde je čeká nábor do tajné mise. „Tady obdrží vojenskou knížku, tužku jako zbraň a průvodce soutěží,“ doplňuje Adéla Kuželíková. Na posledním stanovišti čeká absolventy soutěžení odměna. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault MASTER - navržen pro potřeby každé profese

Hlavní zprávy

 

Auto CB - Nová Škoda Kodiaq